Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Spadek liczby botów?

lelumpoleum

Liczna botów  

89 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zauwa?y?e? spadek botów u siebie na serwerze?

• Tak
      51
    • Nie
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc boty były będą i nigdy nie zostaną usunięte , ale może troszeczkę mniej ich teraz jest.

Co do Kronosa chyba jest jak było , ale od mojej ostatniej wizyty liczba się zmniejszyła

ps . temat może być lekkim spamem.

Opublikowano

Ja tam jakos rzadko je widuje na s1 ostatnio

kilka miesiecy temu robilem misje na lvl konia na zawadiakach i wlasnie tam na kazdym ch pastwilo sie po kilkadziesiat botow

Opublikowano

Szczerze mówiąc boty były będą i nigdy nie zostaną usunięte , ale może troszeczkę mniej ich teraz jest.Co do Kronosa chyba jest jak było , ale od mojej ostatniej wizyty liczba się zmniejszyłaps . temat może być lekkim spamem.

Sorry nikko.. ale szkoda mi Cię.. w każdym temacie piszesz że może być spam, a sam je piszesz.

A co do tematu, to są boty. Jeśli expboty etc. to będą, ale farmerów już nie ma prawie. Tak jak Piotrek ładnie ujął, są boty ale czasem ich nie widzisz. :>

Opublikowano

może kilku zbanowali a reszta siedzi na wilkach..

Tu Cię mój drogi zadziwię. Ja dropię w m1 na każdym ch to właśnie żadnego bota.. Przez tydzień zauważyłem tylko 5 botów (w jednym dniu)... Więc chyba GF i Team wzięli się do pracy. Oby tak dalej :)

Opublikowano

1. Coraz więcej botów = coraz mniej graczy

2. Coraz mniej botów = coraz więcej graczy

Jakoś drugiego pkt nie zaobserwowałem :D

Opublikowano

Na Arkantesie nadal jest bardzo duża ilość botów.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Nawet jakby o 100% ulepszyli zabezpieczenia na PL'u to i tak po najdalej tygodniu pojawiłyby się boty. ; x

Fakt trochę stracili za tą ostatnią akcje z banowaniem ale i tak za kilka tygodni się odrobią

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

na s5, jakos nie widuję botów... o dziwo, po wejsciu na US , po miescie sie kręciło parę :O

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

Na Atlantis mt2 czasem jakieś boty się trafią.Ale faktycznie jest tego już o wiele mniej.:)

Tutaj raczej o globala chodzi. -,-

A tak jak x070x mówi, wprowadzą lepsze zabezpieczenia to i tak ktoś się znajdzie które je ominie, niby wprowadzili hackshielda a po chwili już się pojawiały obejścia i wszystko, przecież em2 działa, kamermod z tym się nigdy nie pozbędą :))

Opublikowano

Na serwerze 25 "Syriusz" do dziś jest tylko pięć botów a ponad dwa miesiące temu było ich ponad 30 no może nie tyle ale coś w przybliżeniu . Czy może jak ktoś wspomniał że wzięli się do pracy . I bardzo dobrze

Opublikowano

Nigdy nie usuną botów , boty są były i będą jeśli jakiś GM... zbanuje im konta zrobia nowe i za nastepny dzień mają już te 2kkk :P

Opublikowano

Tutaj raczej o globala chodzi. -,-

A tak jak x070x mówi, wprowadzą lepsze zabezpieczenia to i tak ktoś się znajdzie które je ominie, niby wprowadzili hackshielda a po chwili już się pojawiały obejścia i wszystko, przecież em2 działa, kamermod z tym się nigdy nie pozbędą :))

hackshield im nic nie robi bo mają boty "clientless" czyli bez klienta

Opublikowano

Na deimosie nie zauważyłem cały czas są boty: ) Może spadły ceny ale za parę dni pójdą i tak w górę. To PL - słabe zabezpieczenia i co na to się przekłada - HACKI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...